Nákupný košík

Váš nákupný košík je prázdny.

Dodanie tovaru od 24 hod. priamo ku Vám.

Obchodné podmienky tu >>>

U nás máte balné zdarma.

Telefonické objednávky na:
0915 137 558

Recepty

Náš tip: Nakrájanú Mozzarellu posolíme morskou soľou s bylinkami a polejeme tekvicovým olejom. Tekvicový olej poliať po nakrájanej Mozzarelle, posolenej morskou soľou s bylinkami. Takto pripravenú mozzarelu môžeme posypať tekvicovými semienkami a zajedať cherry paradajkami a  grahamovým rožkom, resp. ražným chlebom.  


POLIEVKA HOKAIDO:
Vyčistená, neošúpaná tekvica hokaido, 3 strúčiky cesnaku, 2 bobkové listy, vegeta bez glutamanu, zeleninový bujón, kari korenie, celozrnná špaldová múka, olivový olej, sladká smotana a na dochutenie 2 PL tekvicového oleja.

POSTUP PRÍPRAVY:
Tekvicu pokrájame na kocky a dáme ju variť do cca 1 litra vody spolu s bobkovým listom, zeleninovým bujónom a kari korením. Pomaly varíme približne pol hodinu. Potom si pripravíme zásmažku z olivového oleja a múky a pridáme ju do polievky. Tesne pred dovarením pridáme zátrepku (zo sladkej smotany a asi 1 PL múky) a cesnak. Na záver polievku rozmixujeme ponorným mixérom do hladka. Už hotovú, odstavenú polievku dochutíme 2 PL tekvicového oleja. Polievka Hokaido je výborná aj na studeno. Pozor tekvicu nešúpeme, uvarí sa úplne do mäkka a je v nej veľa betakaroténu.